Мадонна надихатиме зрілих хижачок

12 вересня 2011, 15:49

Поп-зірку Мадонну запросили стати лицем не зовсім звичного сайту знайомств.

53-річну артистку попрохали стати джерелом натхнення для "кугуарів" - зрілих жінок, яким, так само, як і їй, до вподоби юні хлопці.

За співпрацю сайт Cougarlife.com пропонує артистці для початку 300 тисяч доларів, пише "Hollyscoop".

Цей ресурс об’єднує серця зрілих пані та молодих хлопців. Мадонна ж, яка наразі зустрічається з 24-річним танцівником Брахімом Зайбатом, "без жодних сумнівів, є королевою кугуарів".


Представники сайту просять Мадонну записати пісню та відео до Дня закоханих.

Якщо новий "гімн хижачок" підніметься на верхівки чартів, співачці заплатять іще 200 тисяч доларів. Якщо ж на YouTube.com кліп набере більше мільйона переглядів, гонорар зросте ще на 550 тисяч доларів.

Ресурс "хижачок" позиціонує себе як "першу онлайн-службу знайомств, яка об’єднує жінок у розквіті сил із молодшими чоловіками та кладе край подвійним стандартам".

"У нашому віці, ти відчуваєш, що всіх найкращих чоловіків розібрали? Приєднуйся до "Cougarlife.com" та знайомся з чудовими молодими хлопцями, доки їх не перехопили", - такий заклик розміщено на стартовій сторінці сайту.

Нагадаємо, Зайбат не перший із юнаків, хто потрапив у "колекцію" до Мадонни. Його попередником був 25-річний манекенник Хесус Лус.

Фото АР з сайту Examiner

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів