Барабанщик "The Prodigy" відгуляє іменини у Києві

13 вересня 2011, 12:23

До Києва їде співзасновник культової британської команди "The Prodigy" Лірой Торнхілл і барабанщик групи Кірон Пеппер.

Резиденти "The Prodigy Family" 1-го жовтня влаштують вечірку в одному зі столичніх клубів.

До слова, приїзд до Києва в ці дати британець Кірон Пеппер вибрав не випадково - саме в Києві він відсвяткує своє 40-річчя.

Кірон Пеппер святкуватиме ювілей у Києві

Разом із Торнхіллом та Пеппером до Україні завитають електронні революціонери з Білорусі "The Playfellow" і засновник "The Prodigy Family", ді-джей і продюсер - GORDY.


Музиканти виступлять на одній сцені з п'яти годинним шоу.

"Музика "The Prodigy" це нереальна енергетика і драйв, я дуже багато чому навчився у цих хлопців, особливо що стосується рок-музики. Але у нас своя музика, і я до сих пір в хороших відносинах з основним складом Prodigy, роблю сети на основі їх хітів. Власне, це потрібно чути", - зауважив Лірой Торнхілл.

Торнхілл протягом 10 років був учасником "The Prodigy". Та, у 2001-му році музикант пішов з колективу щоб зайнятися сольною кар'єрою.

Лірой Торнхілл обіцяє порадувати українських любителів електронної музики

Наразі Лірой активно гастролює по світу як ді-джей, збираючи тисячі людей на європейських танцполах.

Кірон Пеппер був запрошений в "The Prodigy" на самому піку їхньої кар'єри і провів з групою майже десять років, періодично міняючи барабанну установку на гітару і назад під час нескінченних гастрольних турів.

Талант Пеппера не обмежується тільки танцювальною музикою: у світі кіно він отримав визнання, як сценарист, актор і автор саундтреків до трьох фільмів, у тому числі до трилеру "Wish You Were Here".

За матеріалами SoldOut Entertainment

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів