Вагітну Бейонсе потягло на банани з кетчупом?

13 вересня 2011, 19:18

Подейкують, для вагітної співачки Бейонсе настав час химерних кулінарних забаганок. Зірка наминає банани з кетчупом та морозиво з соусом чилі, а запиває все це імбирним пивом.

Про це розповідає "The Sun".

Як повідомляють джерела, останнім часом вагітну Бейонсе потягло на доволі химерні харчові поєднання. Перебуваючи з чоловіком Jay-Z у морському круїзі, зірка своїми екстравагантними замовленнями доводить персонал до шалу.

"Зазвичай гості сьорбають шампанське "Cristal" та покльовують лобстерів. У Бейонсе замість цього ці дивні бажання", - каже джерело.


"Вона перекушує печивом "Oreo" та корнішонами, морозивом "Bounty" з гострим соусом чилі, ще вона любить умочувати банани в кетчуп. На сніданок вона їла круасани з начинкою з розтоплених цукерок "Dime", - додає інформатор.

До того ж усі ці наїдки Бейонсе запиває галонами імбирного пива з льодом.

Усі наїдки вагітна Бейонсе запиває галонами імбирного пива з льодом

Як пише "The Showbiz Spy", чоловік Бейонсе, справжнє ім'я якого Шон Картер, особисто готує, аби задовольнити кохану дружину.

"Jay-Z готує для неї – це він робить весь час. Він дуже хороший кухар… Минулого тижня вона прийшла додому. А він приготував їй смаженого сома, як вона завжди любила. А тижнем раніше – її улюблену пасту. Заради неї він дійсно викладається на повну. Це так мило, - розповідає джерело.

"Майже щовечора він приходить додому з трояндами", - каже співрозмовник видання.

Втім, як би не позначилися на її фігурі нинішні харчові забаганки, Бейонсе, безсумнівно, стане сили волі повернутися до форми відразу після пологів.

Тим більше, зірка має зніматися у новому фільмі Клінта Іствуда. Початок зйомок призначено на лютий 2012-го. Однак, за словами джерела, заради Бейонсе їх відкладуть пише "The Daily Mail".

Утім, перш ніж думати про продовження кар’єри, співачці слід зосередитися на нагальніших справах – як то організувати вечірку на честь малюка, спланувати пологи та хрестини майбутнього немовляти, зауважує видання.

Нагадаємо, американська співачка, володарка численних нагород Grammy, Бейонсе Ноулз нещодавно оголосила про свою вагітність на церемонії "MTV Video Music Awards". Для неї та репера Jay-Z це буде перша дитина.

Фото Reuters з сайту bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів