Мадонна знову позбиткувалася з журналіста і гортензії. ВІДЕО

14 вересня 2011, 14:52

Співачка Мадонна та український журналіст досі мусолять тему гортензій. Цього разу дійшло до взаємних відео-звернень.

Як повідомили у сюжеті ранкової програми "Сніданок з 1+1", два дні тому журналіст Віталій Седюк у відео-зверненні пробачив Мадонну за презирливе ставлення до гортензії, яку він їй подарував.

"Я поважаю вас як чудову артистку, співачку, режисерку, жінку, яка завоювала серця мільйонів. Саме тому я вас пробачаю і хочу попросити усіх, хто пише негатив про вас, зробити те саме", - сказав великодушний Віталій.

Мадонна теж не залишилася осторонь конфлікту і записала відео у відповідь. Втім, слова співачки виявилися трохи приголомшливими.


"Ти навіть не уявляєш, скільки ночей я не спала, переживала, що образила тебе. Не можу підібрати слів, аби висловити свої почуття. Важко уявити, що спричинила біль своїм вчинком. Боюся, моє серце не витримає, мені потрібно знати, що пробачиш мені колись ти", - йдеться у відеозверненні Мадонни.

"Якби я могла, то забрала б свої слова назад. Але не можу. Тож із чим я залишилася? А з тим, що й досі ненавиджу гортензії і завжди ненавидітиму. Це вільна країна і йдіть знаєте куди?! Мені троянди подобаються!" - резюмувала зірка.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, інцидент з гортензіями стався під час прес-конференції Мадонни на Венеційському кінофестивалі. Тоді український журналіст вручив співачці квітку, а та сховала її під стіл, прошипівши, що ненавидить гортензії.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів