Кіра Найтлі найняла "охоронця дупи"

15 вересня 2011, 10:09

Британська актриса Кіра Найтлі найняла спеціального охоронця, щоби той боронив її сідниці.

Ним вона лякала свого колегу за стрічкою "Небезпечний метод" Майкла Фассбендера, який за сюжетом мусив її добряче відлупцювати.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Між однією з тих сцен я справді сказала Майклові: "Зовні на мене чекає охоронець, і, якщо ти до мене торкнешся, він тобі ноги переламає!" - розповіла актриса.


"А він у відповідь: "Кіро, ти прив’язана до ліжка. Ти справді не в тому становищі, щоби таке казати". На щастя, там була коробка, по якій він бив. Він був не поряд зі мною, дякувати Богові", - додала Найтлі.

Кіра Найтлі вберегла свою п'яту точку

У стрічці, що була представлена на цьогорічному Венеційському кінофестивалі, 26-річна актриса грає сексуально стурбовану пацієнтку Карла Густава Юнга.

В реальному житті Найтлі також має не зовсім звичні погляди на взаємини між чоловіком та жінкою, наприклад, вона вважає можливим кохати одразу двох людей.

"Чи можливо кохати двох чоловіків одночасно? Іноді можливо… Це залежить від того, що ти за людина, від твого місця в житті та від того, з якою людиною ти разом, і де її місце у житті. Не думаю, що відповідь однозначна", - пояснила свою позицію актриса.

Утім, наразі бойфренд у Кіри лише один. Зірка зустрічається з фронтменом гурту "Klaxons" Джеймі Райтоном.

Фото Reuters з сайту "The Times of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів