Друг Ахметова заплатить за дерево

15 вересня 2011, 16:44

Ураган завдав збитків американському маєтку російського композитора Ігора Крутого. Вітер з коренем вивернув стару липу на території його садиби. А за розпилювання дерева треба викласти кругленьку суму.

Під час недавнього урагану у США постраждав маєток друга Ріната Ахметова Ігоря Крутого у Саусгемптоні, пише "Твой день".

Подейкують, за відновлення власності композитору доведеться заплатити десятки тисяч доларів.

Справа в тому, що старе дерево, яке вітер вирвав з коренем, необхідно розпиляти, аби прибрати з маєтку. Втім, це не так просто зробити.


"Господаря на ту мить вдома не було, однак це не врятує його від неприємностей. Спилювати дерева у Саусгемптоні без спецдозволу заборонено", - розповів місцевий мешканець.

І це незважаючи на те, що річне обслуговування нерухомості у Саусгемптоні коштує понад 150 тисяч доларів.

"Щоб розпиляти таке дерево, треба заплатити кілька тисяч доларів. Але тут за понти беруть більше - сміливо множте на два", - запевнив той самий мешканець.

Як виявилося, двоповерховий будинок на березі океану в містечку Саусгемптон, Ігор Крутой придбав за 12 мільйонів доларів. Саме тут мешкають найбагатші люди Америки і зірки Голлівуду, включаючи Стівена Спілберга та Кельвіна Кляйна.

Нагадаємо, нещодавно з друга олігарха Ріната Ахметова Крутого зробили народного артиста України.

Фото "Твоего дня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів