Ахметов поїв хворого Крутого шипшинкою

10 березня 2011, 10:21

Російський композитор Ігор Крутой загримів до лікарні, а олігарх Рінат Ахметов його провідав.

Крутого госпіталізували у ніч на середу одразу після футбольного матчу "Шахтар"-"Рома", який приходив у Донецьку, пише "Сегодня".

"Йому діагностували ГРЗ (гостре респіраторне захворювання). Ми прописали йому антибіотики, поставили крапельницю", - розповіла керівник комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, головний лікар і гендиректор клініки, депутат Тетяна Бахтєєва.

Виявляється, Крутой прилетів до Донецька вже "з бацилами".


"Ігор Якович вилітав з Москви до Донецька на матч "Шахтар"-"Рома" хворим. У нього була висока температура. Незважаючи на це, він подивився весь матч на стадіоні, де температура повітря була мінус 10 градусів. Матч закінчився близько опівночі, а годині о другій ночі він зателефонував мені особисто на мобільний і попросив допомоги. Ми у терміновому порядку його госпіталізували. Діагноз – ГРЗ", - пояснила лікар.

Ахметов піклується про хворого Крутого

Коли Крутого привезли до лікарні, у нього була температура вище 38 градусів. У середу музикант перебував у клініці під наглядом лікарів.

За словами Бахтєєвої, друга відвідав президент "Шахтаря" Рінат Ахметов. Олігарх приніс Крутому відвар шипшини.

Нагадаємо, не так давно Ахметов навідував у лікарні й заступницю глави адміністрації президента Ганну Герман.

"Лікарям вдалося збити температуру до 36,5. Вже у четвер Ігор Якович планує полетіти в Москву і там продовжити лікування", - зауважили в лікарні.

До слова, востаннє Крутой лежав у лікарні в 2001 році в Нью-Йорку, де йому провели операцію на підшлунковій залозі.

Фото "Бульвар Гордона"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів