У Моїсеєва погіршився стан здоров'я?

15 вересня 2011, 19:49

Шоумен Борис Моїсеєв не зміг вийти на сцену в Ялті. Подейкують, причина - у погіршенні його стану здоров'я.

Про це пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Тайны звезд".

Моїсеєв пропустив запланований виступ на фестивалі Crimea Music Fest. Як повідомляється, 57-річний співак, який раніше переніс інсульт, фізично не зміг виступати.

"Боря виступати не зможе, він нездужає", - лаконічно повідомили організаторам адміністратори Моїсеєва.


"Борис кинув лікуватися! Закинув вправи з відновлення мови, не їздить більше до лікарів і - найжахливіше, - не п'є таблетки!" - нібито коментують друзі артиста зрив концерту.

В результаті на обличчі співака став більше помітний перекіс рота, погіршилося мовлення, до того ж тепер Моїсеєв буцімто говорить одними вигуками. І це в той час, як у нього заплановано практично 40 концертів.

Тим часом раніше лікарі стверджували, що за рік реабілітації артиста можна було повернути до нормального життя.

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що Моїсеєв закинув лікування. Причому колишній продюсер зірки Євген Фрідлянд звинувачує в цьому оточення артиста.

"На даний момент Боря Моїсеєв - глибоко хвора людина", - говорить Фрідлянд.

"Про які гастролі може йтися?! За півроку після інсульту починати гастролювати - чистої води божевілля. Навіть за мінімальної кількості номерів за участю Борі це непомірне навантаження. Жодна розсудлива людина не стала б так над собою знущатися", - каже Фрідлянд.

"Борю просто зомбувало його нинішнє оточення. Ці люди не хочуть чекати одужання. Для них головне - забезпечити собі шматок хліба з маслом та ікрою", - додає колишній продюсер зірки.

Нагадаємо, у грудні 2010-го року Моїсеєв через інсульт опинився на лікарняному ліжку.

Фото Анатолія Степанова, "Glamurchik"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів