Тімберлейк не надсилав Куніс свій пеніс

19 вересня 2011, 16:50

Акторка Міла Куніс не мала інтимних фото співака Джастіна Тімберлейка на своєму телефоні та не обмінювалася з ним особистими повідомленнями, а він не надсилав їй зображення свого статевого органу.

Про це розповіли представники обох зірок виданню "People".

Нагадаємо, днями хакери нібито викрали фото з мобільного Міли. На знімках був зображений її колега Джастін у спокусливому вигляді.

Однак актори через своїх речників поспішили запевнити, що не було ніяких компроментуючих фото.


"Жодного разу пан Тімберлейк та пані Куніс не обмінювалися недоречними текстами чи електронною поштою… Твердження, що існує будь-яка недоречна переписка між двома сторонами, є абсолютно фальшивим", - заперечили чутки представники акторів.

Тімберлейк не надсилав Куніс свій пеніс

Також речники зірок запевняють, буцімто скандальні фото насправді були викрадені не з телефону Куніс, а з неактивної електронної скриньки, яка начебто вже три роки не існує.

До того ж, за словами представників, Джастін та Міла ніколи не обмінювалися особистими знімками.

До слова, на одному з фото, які буцімто поцупили в Міли, красувався чоловічий статевий орган. Виходить, якщо він там і був, то належав точно не Джастіну, пише "The Hollywood Gossip".

Запевняючи, що пеніс не його, Джастін пригадав жартівливу пісню "Dick in a Вox" ("Член у коробці"), яку колись співав.

"На завершення, містер Тімберлейк хоче чітко дати зрозуміти, що, хоча він міг співати про дещо, вкладене в коробки, він ніколи не мав та точно не має такої звички фотографувати його та комусь надсилати", - заявив речник.

Наразі Куніс та Тімберлейк планують розібратися з чутками про інтимні фотографії з допомогою юристів.

Нагадаємо, 27-річна Міла Куніс та 30-річний Джастін Тімберлейк разом знялися у фільмі "Секс по дружбі", після чого з'явилося багато неоднозначних чуток про їхні стосунки.

Фото Reuters з сайту influence-film.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів