Порно-легенда Чіччоліна заробила велику пенсію

21 вересня 2011, 11:10

Перша порно-зірка італійського телебачення, легендарна Чіччоліна збирається на заслужений відпочинок. Причому держава платитиме їй чималеньку пенсію, адже акторка протягом п’яти років пропрацювала в італійському парламенті.

Про це пише "The Guardian".

Чіччоліна, справжнє ім'я якої Ілона Сталлер, відома тим, що першою оголила груди в ефірі італійського телебачення. Також вона записала пісню про пеніс та запропонувала секс Усамі бен Ладену за умови, якщо він покине займатися тероризмом.

У листопаді цього року Чіччоліні виповниться 60, і вона стане пенсіонеркою. Як виявилося, виконавиця близько 40 ролей у хардкор-порно отримуватиме пенсію у понад 50 тисяч доларів на рік.


Порно-зірка заробляла пенсію важкою працею

Як зазначає видання, на сайті парламенту з'явилося багато негативних коментарів щодо розміру пенсії Чіччоліни. Італійці обурені тим, що нібито законодавці отримують великі гроші, нічого не роблячи.

Втім, акторка не переймається негативним відгуками на власну адресу.

"Я це заробила і пишаюся цим", - заявила порно-зірка.

Італійка угорського походження Ілона Сталлер була членом парламенту від Радикальної партії з 1987-го до 1992-го року. За цей час вона представила 12 законопроектів, серед яких було відкриття "парків й готелів кохання", дозвіл "подружніх візитів" до в’язниць та введення сексуальної освіти у школах.

До слова, члени нижньої палати італійського парламенту отримують понад 190 тисяч доларів на рік. До того ж вони безкоштовно користуються всіма видами транспорту в межах Італії та її прибережних територій.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів