Баллок із Рейнолдсом планують таємне весілля?

22 вересня 2011, 09:00

Подейкують, актори Сандра Баллок та Райан Рейнолдс запланували таємне весілля. Кандидатуру "міс Конгеніальності" начебто схвалює й екс-дружина Рейнолдса, Скарлетт Йохансон.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на американський журнал "Star".

Ідея побратися виникла в Сандри та Райана під час їхньої нещодавньої поїздки на відпочинок до Вайомінгу. Наважитися на новий шлюб Баллок допоміг її півторарічний син Луї, який уже прихилився до потенційного вітчима.

"Райан сказав їй, що готовий одружитися, щойно вона цього захоче. Побачивши, наскільки швидко в них і малим Луї встановився зв’язок, вона прийняла рішення, що також готова", - каже джерело.


Баллок та Рейнолдс одружаться босі?

"Тож вони почали обговорювати деталі організації таємного весілля, на якому будуть босоніж, яке відображатиме їхній невимушений стиль життя", - додає інформатор.

Актриса Скарлетт Йохансон, яка в липні стала для Рейнолдса колишньою дружиною, наперед щаслива за нову пару.

"Оскільки Скарлетт дуже до вподоби Сандра, вона її дуже поважає, їй не дошкуляє те, що тепер вона з Райаном", - запевняє джерело.

Нагадуємо, на початку вересня Баллок спростувала чутки про свій роман із Рейнолдсом та вагітність, щоправда, зробила це не особисто, а через ведучу одного з американських телешоу.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів