Дітей Джексона віддають Дайані Росс

28 квітня 2011, 11:20

Відома співачка Дайана Росс остаточно визнана другим опікуном дітей покійного короля поп-музики Майкла Джексона.

Таким чином артистка виховуватиме 13-річого Принца, 12-річну Періс та 8-річного Майкла-другого, коли помре їхній головний опікун - 80-річна бабуся Кетрін, пише "Radar Online".

Наразі Росс не бере жодної участі у вихованні дітей Джексона. Однак коли це знадобиться, то 67-річній співачці доведеться взяти на себе відповідальність за малюків.

"Майкл не довіряв нікому в сім'ї виховувати дітей, крім своєї матері. Майкл любив Діана і вибрав її для ролі ще одного опікуна", - розповіло джерело, наближене до покійного Джексона.


Дітей Джексона виховує бабуся Кетрін. Та у майбутньому їхнєю "матусею" може стати Дайана Росс

До слова, Кетрін Джексон у травні виповниться 81 рік. Такий похилий вік може стати їй на заваді належним чином слідкувати за дітьми.

"Кетрін дуже турботлива, любляча бабуся. Але вона не стає молодшою, і саме тому Майкл вказав ім'я другого опікуна", - додало джерело.

Нагадаємо, 13-річний Принц Майкл-молодший, 12-річна Періс Майкл-Кетрін були народжені від колишньої дружини Майкла Дебори Роу. А 8-річний Майкл-другий, народжений сурогатною матір'ю. З останньою, до речі, Джексон ніколи не зустрічався.

Фото metrolic.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів