Непосида Стінг здурів би, якби не був на орбіті

26 вересня 2011, 09:42

Британський співак Стінг зізнається, що він - непосида та навряд чи хороший тато, але без сім’ї з’їхав би з глузду.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "The Observer".

"Я б не сказав, що я хороший тато. Знаєте, я більше мандрівний музикант, ніж тато. Але я ставлюся до своєї роботи серйозно, і коли їм треба поговорити зі мною або ж потрібне плече, щоби поплакати, я, звісно, поряд", - говорить музикант.

"І, коли вони дорослішають, їхні проблеми стають більш цікавими… Коли вони стають старші, ти можеш по-справжньому поговорити з ними, про стосунки, про сенс життя – оце вже цікаво", - каже батько шістьох дітей.


Стінг зізнається, йому несила всидіти на одному місці. Водночас музиканта зігріває думка про рідну домівку, навколо якої він літає "по орбіті".

"Лишатися в одному місці – це дуже тяжко. Але, водночас, мені подобається бути на якійсь орбіті. Мені подобається те, що десь є родинний дім. Без цього я б здурів", - упевнений Стінг.

Кохана жінка втримує Стінга на орбіті

"Моя сім’я, так би мовити,навчилася сприймати це – вони розуміють, це те, чим займається тато. Коли я в старі спокою, мені тривожно", - пояснює він.

Як відомо, артист перебуває в другому шлюбі – як акторкою та продюсеркою Труді Стайлер, з якою вони практикують тантричний секс.

Від неї Стінг має чотирьох дітей, іще двох – від першого шлюбу, з актрисою Френсіс Томелті. Нагадаємо, найстарший нащадок музиканта, Джо Самнер, пішов по таткових слідах, і навіть мав намір виступити на Євробаченні.

Нагадаємо, днями Стінг святкуватиме своє 60-річчя, хоча й досі почувається тинейджером.

Фото АР з сайту "metro.co.uk"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів