Бен Стіллер, Стінг та Ван Дамм мають проблеми з психікою

18 квітня 2011, 12:58

Актриса Кетрін Зета-Джонс, яка нещодавно лягла до психіатричної лікарні через біполярний розлад, далеко не єдина зірка, хто має такі проблеми.

Від захворювання, яке ще зветься маніакально-депресивним психозом, також страждають такі знаменитості як Жан-Клод Ван Дамм, Стінг та Бен Стіллер.

Про це пише "Hollyscoop" із посиланням на відомого американського психіатра доктора Софі.

"Біполярність – це те, з чим ви народжуєтесь. Стрес може витягти її назовні, але не спричинити", - стверджує експерт.


Коли кіноперсонажі актора Бена Стіллера сердяться та несамовито волають, це виглядає дуже кумедно. Утім, не так смішно те, що в житті зірка так само легко втрачає над собою контроль.

"Я (ніколи) не був спокійним хлопцем. Гадаю, це зветься біполярна маніакальна депресія. У моїй родині було багато такого. Я не пишаюся тим фактом, що втрачаю над собою контроль", - зізнався свого часу сам Стіллер.

Бен Стіллер ще з дитинства був неспокійним

Про біполярний розлад не з чуток знає й відомий співак Стінг. Артист відверто розповів про свої проблеми в одному з інтерв'ю 1996-го року, говорячи про час співпраці з гуртом "Police".

"Я мав суїцидальний настрій. Мій перший шлюб та мої стосунки з іншими членами гурту руйнувалися. Я почувався, наче мене кинуто напризволяще. Я був у маніакально-депресивному стані", - говорив співак.

Ознакою наявності біполярного розладу може бути також дуже емоційна гра актора Джима Керрі – варто лише пригадати його стрічки "Брехун, брехун" чи "Шоу Трумана".

Джим Керрі

Інший кіноактор, Жан-Клод Ван Дамм, свого часу згадував про те, що напруженості його сценам додає гіперактивність, пов'язана з його біполярним розладом.

Нагадаємо, про те, що Ван Дамм не є зразком олімпійського спокою, може свідчити й бешкет, зчинений їм торік в одному з київських готелів. Тоді актор, посварившись зі своєю подругою Альоною Каверіною, розгромив кімнату, а також буцімто наставив синців самій дівчині.

Боротися з алкогольною залежністю та тим самим біполярним розладом довелося й акторці Керрі Фішер, відомій за роллю принцеси Леї у "Зоряних війнах".

"Зі мною все гаразд, але в мене біполярність. Я на семи видах ліків, я приймаю ліки тричі на день… Я ніколи не була вільною від цього хоча б на день. Це ніби бути хворим на діабет", - казала вона.

Нагадаємо, Кетрін Зета-Джонс днями звернулася за допомогою лікарів, аби зібрати себе докупи після дуже тяжкого року. Актриса, яка підтримувала свого чоловіка Майкла Дугласа в його боротьбі з раком, на кілька днів лягла до психіатричного закладу.

Фото "Reuters", "АР" з сайту ""Forbes"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів