Краснову зробили трепанацію черепа і можуть виправдати?

29 вересня 2011, 16:00

Адвокат головного декоратора Кремля Бориса Краснова впевнений, що справа закінчиться виправданням художника. Втім, стан здоров'я Краснова, ускладнений запаленням легень, залишається критичним.

Зараз сценографа готують до другої операції, повідомляє "Экспресс-газета".

"Борис дуже нервував, думаю, що це важкі наслідки його переживань. У неділю Борису Аркадійовичу була зроблена операція. Через те, що у нього був набряк мозку, операція була необхідна, так вирішив консиліум лікарів", - розповів адвокат Краснова.

"Краснова зараз готують до другої операції. Все ускладнюється тим, що лікарі знайшли в нього ще й запалення легень", - сказав захисник декоратора.


Чи виправдають все ж таки Краснова?

"Борису зробили трепанацію черепа. Його стан досі критичний", - написала в Twitter телеведуча Оксана Пушкіна.

Стосовно звинувачень у здирництві, адвокат Краснова впевнений, що декоратора визнають невинним.

"Ви знаєте, на диво, у цій справі працює дуже розумний слідчий. Я був вражений, коли він сказав мені: "Олександре Андрійовичу, допоможіть мені розібратися з цією справою!" Я радий, що ми працюємо разом. Думаю, що звинувачення з Бориса будуть зняті. Головне, щоб він прийшов до тями. Лікарі хороші, сподіваюся, що все обійдеться", - підсумував він.

Нагадаємо, Борис Краснов потрапив до лікарні після інсульту. Сценограф спочатку був у стані коми, з якої його вдалося вивести. Однак, він все ще непритомний.

Фото з сайту Film.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів