Лонгорія з подружками стали найдорожчими на ТВ

30 вересня 2011, 14:50

Актриса Єва Лонгорія, а також її "подруги" з серіалу "Відчайдушні домогосподарки": Марша Кросс, Тері Хетчер та Фелісіті Хаффман увійшли до Топ-10 найбільш високооплачуваних акторок телебачення.

Прибуток голлівудських зірок за період з травня 2010-го до травня 2011-го підрахував журнал "Forbes".

Завдяки ролі енергійної Габріель Соліс, а також вигідним угодам із "L’Oreal" та "LG", за рік Єва Лонгорія заробила 13 мільйонів доларів.

Щоправда, великого успіху як рестораторка Єва ще не досягла, її мережа харчових закладів "Beso" наразі потерпає від фінансових труднощів, зауважує видання.


Першим місцем у рейтингу Лонгорія поділилася з комедійною акторкою, сценаристкою та письменницею Тіною Фей, яка за рік так само збагатіла на 13 мільйонів.

У 2011-му Фей встигла випустити свою дебютну книгу, народити другу доньку, і вже незабаром повернеться до зйомок у популярному серіалі "Студія 30" ("30 Rock").

Актриса Марша Кросс, відома не лише за серіалом "Відчайдушні домогосподарки", а й за колись дуже популярним "Районом Мелроуз", посідає наступну сходинку з заробітком у 10 мільйонів доларів.

"Домогосподарки" заробили більше за всіх

Таку ж суму за рік заробили зірка детективного серіалу "Закон і порядок: Спеціальний корпус" Марішка Герджітей та відома за серіалом "CSI: Місце злочину" акторка Марг Хелгенбергер.

За кожен епізод останнього сезону "Відчайдушних домогосподарок" 44-річна Тері Хетчер отримує близько 375 тисяч доларів. Її ж річний заробіток склав 9 мільйонів.

Її колега Фелісіті Хаффман, яка в цьому ж серіалі грає багатодітну матусю Лінетт Скаво, має хороші шанси на продовження кінокар’єри. У 2006-му році її номінували на "Оскар" за роль у драмі "Трансамерика". За період з травня 2010-го до травня 2011-го Хаффман заробила 9 мільйонів доларів.

Відколи в 2004-му році телеглядачі подивилися фінальний епізод серіалу "Друзі", втримати успіх вдалося не всім його акторам. До тих, кому поталанило, відноситься Кортні Кокс, яка тепер знімається в серіалі "Місто хижачок". За рік вона стала заможніша на 7 мільйонів.

Таку ж суму заробила й зірка "Анатомії Грей" Еллен Помпео. Завершує Топ-10 американська актриса Джуліанна Маргуліс, відома за серіалами "Клініка", "Швидка допомога" та "Хороша дружина". Її річний заробіток склав 6 мільйонів доларів.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів