Син Селін Діон навчається через Skype

4 жовтня 2011, 11:00

Старший син канадської співачки Селін Діон навчається в школі через Skype, а в неї крається серце через 11-місячних двійнят.

Про своє материнське буття 43-річна артистка говорила в інтерв'ю журналу "Hello", пише "Contact Music".

Коли Діон бере участь у шоу в Лас-Вегасі, її супроводжують діти та чоловік. Не відставати в навчанні 10-річному первістку співачки, Рене-Чарльзу, допомагає його вчитель через інтернет.

"Коли він у Вегасі, йому дають уроки через Skype. Я дуже ціную те, що його школа відкрита для технологій", - розповідає артистка.


Ростити трьох дітлахів – дуже непросто, зізнається зірка, а надто коли менші – двійнята, що потребують удвічі більше материнської уваги.

"Я б пройшла через це іще раз, але мати двох малят набагато складніше, ніж одного. Це не лише подвійні порції їжі, це вдвічі тяжче. Це – інший світ", - каже вона.

"Коли твоя дитина погано почувається, ти увесь свій час проводиш поряд із нею, так? Вона хоче, аби її тримали на руках та заспокоювали. Але коли їх двоє, в тебе щоразу погане відчуття від того, що мусиш покласти одного, щоб утішити іншого. Це крає тобі серце", - говорить Діон.

Нагадаємо, менші сини співачки, Нельсон та Едді, з'явилися на світ 23-го жовтня 2010-го року шляхом кесаревого розтину. Згодом Діон розповіла, що в них із чоловіком Рене Анджелілом мала бути трійня, але один із дітлахів завмер на ранньому терміні вагітності.

Фото Reuters з сайту "thestar.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів