Обаму порівняли з Гітлером

4 жовтня 2011, 13:29

Американський кантрі-виконавець Хенк Вільямс-молодший привселюдно порівняв президента США Барака Обаму із фашистським диктатором Адольфом Гітлером.

Інцидент стався у понеділок зранку в ефірі телешоу "Fox and Friends" на каналі "Fox News", повідомляє "ESPN".

Хенк Вільямс-молодший заявив, що спікер конгресу США Джон Бонер грає в гольф із президентом Бараком Обамою, як Гітлер із прем’єр-міністром Ізраїля Беньяміном Нетаньяху.

"Вони вороги", - заявив Вільямс-молодший.


Вороги, що вдають друзів

Реакцією "ESPN" на слова співака була наступна заява:

"Хоча Хенк Вільямс-молодший не є співробітником "ESPN", ми визнаємо, що він тісно пов'язаний з нашою компанією… Ми дуже розчаровані його коментарями, і, як результат, ми вирішили видалити відкриття матчу з сьогоднішньої трансляції".

До речі, піснею Хенк Вільямса-молодшого вже 20 років починається "Monday Night Football" на "ESPN" та "ABC".

"Дехто з нас мають міцні переконання, які часто не розуміють. Моя аналогія була крайністю - але це для того, щоб зробити акцент. Я просто намагався пояснити, яким смішним був цей спаррінг. Вони полярно протилежні, і це не мало ніякого сенсу. Я завжди поважав повноваження президента", - виправдався співак через свого представника.

До слова, спікер конгресу США Джон Бонер грав у гольф з президентом Бараком Обамою в червні під час національних дебатів щодо бюджету у Вашингтоні.

Фото Reuters з сайту "The IBTimes"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів