Друг-гей допоміг Кейт Вінслет оговтатися після розлучення

4 жовтня 2011, 17:46

Американська актриса Кейт Вінслет змогла вистояти після розлучення із чоловіком. У цьому їй допоміг близький друг-гей.

Про це пише "The Telegraph", посилаючись на інтерв’ю зірки для "Harper's Bazaar".

"Я усвідомила, що маю дуже мало моментів, коли можу дозволити собі сумувати – я відштовхувала сум подалі, навіть не розділяючи його з друзями. Тому що знаєте, яке це буває - тільки відкриваєш банку з хробаками, вона виявляється такою великою, що краще б ніколи не відкривав тієї клятої кришки", - зізналася Кейт.

Виявляється, близький друг нетрадиційної орієнтації допоміг Кейт зрозуміти, що лити сльози – це нормально.


"Довелося нагадати собі, що в деякі моменти треба бути здатною добренько поплакати. Але необхідно мати когось, хто покладе руку тобі на плече – і такою людиною став мій друг-гей, який сказав: "Все ок, ти можеш поплакати через це, і, можливо, навіть маєш це зробити", - розповіла Вінслет

Кейт вистояла у боротьбі з сумом

Також оскароносна Кейт наголосила, що не має наміру поливати брудом свого колишнього чоловіка, режисера Сема Мендеса. Тим більше, що вони мають спільного дворічного сина Джо.

"В решті решт, ми дорослі, і як важко це було для мене, так само важко було і йому. І ми маємо дитину, яку любимо обидва і виховуватимемо її разом і без жодного конфлікту, це точно", - запевнила Кейт.

Також акторка додала, що цього висновку вона дійшла завдяки досвіду із 9-річною донькою Мією від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, зірка "Титаніку" Кейт Вінслет півтора роки тому розлучилася із чоловіком Семом Мендесом після восьмирічного шлюбу. Раніше повідомлялося, що "антидепресантом" Кейт після розлучення став її друг актор Леонардо ДіКапріо.

Фото AP з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів