Ріанна: Самотність – скабка в дупі

7 жовтня 2011, 09:00

Співачка Ріанна потерпає від самотності. Відсутність у житті коханого чоловіка для 23-річної артистки – мов скабка в дупі.

У цьому вона зізналася британському журналові "Vogue", пише "Hollyscoop".

"Мені потрібна віддушина, бо ця робота, її забагато", - пожалілася Ріанна.

"Це наче скабка в дупі - приходити додому самій та після роботи валятися на ліжку в готелі, коли немає нікого, хто б тебе підняв, якщо це не по роботі", - зізналася співачка.

В житті Ріанни забагато роботи й замало кохання

До нових стосунків Ріанна ставиться дуже обережно, адже вони можуть і не скластися. Немає сенсу розпочинати те, що потім закінчиш, пояснює вона.

"Я маю на увазі, з одного боку, бути самотнім гарно, бо стосунки можуть стати рутиною, а це недобре. Мені не це потрібно", - каже зірка.

Ріанна не приховує слабкості, яку відчуває до брутальних чоловіків, а якось в інтерв'ю журналові "Rolling Stone" узагалі записала себе в мазохістки.

"Гадаю, я трішки мазохістка. Люблю відчувати, що я – чиясь дівчинка. Люблю, коли мене зв'язують та шльопають. Люблю коли шмагають", - повідомила вона.

Як відомо, стусанами та судом завершився кілька років тому роман артистки з репером Крісом Брауном. Відтоді Ріанна робила невдалі спроби вибудувати стосунки з бейсболістом Меттом Кемпом та актором Коліном Фаррелом.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів