Ван Дамм зупинився в люксі разом із собакою

7 жовтня 2011, 12:20

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм, завітавши на день народження президента Чечні, зупинився у президентському люксі. Причому, зірка бойовиків замовив окрему кімнату для свого собаки.

Голлівудський актор став єдиним із присутніх зірок, хто оселився у трикімнатному люксі готелю "Грозний-сіті", пише "Life Showbiz".

"Жан Клод Ван Дамм - почесний гість нашого міста, а за старовинною чеченської традицією, все найкраще - для гостей. Ми надали акторові найкращі апартаменти, що відповідають найвищим стандартам якості. Його собака майже завжди знаходиться зі своїм господарем, тому ніяких незручностей не спричиняє - він дуже слухняний", - розповів адміністратор готелю.

Втім відомо, що божевільна любов Ван Дамма до свого вихованця часто завдає актору проблем. Так, кілька місяців тому зірку не пустили до літаку у Бангкоку саме через собаку.


Ван Дамм привітав Кадирова фірмовим прийомчиком

До слова, під час свята Жан Клод, як завжди, був веселий і активний. Він показав пару прийомів на сцені, мало не збивши з ніг перекладача.

Однак, здоров'я 51-річного актора трохи погіршилося через простуджене горло.

Працівники готелю принесли актору ментолові льодяники та чай з травами. Але він попросив не турбуватися про його стан, мовляв, завтра все буде добре.

Нагадаємо, в середу 5-го жовтня президент Чечні Рамзан Кадиров гучно відсвяткував своє 35-річчя. Його привітали світові зірки Хіларі Свонк, Ванесса Мей та Жан-Клод Ван Дамм. Також серед почесних гостей свята були співачка Софія Ротару та актори Сергій Безруков та Ігор Верник.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів