Ван Дамм не хоче одружуватися на українці

21 вересня 2010, 14:33
Актор Жан-Клод Ван Дамм заявив, що не збирається розлучатися зі своєю дружиною заради української подружки, пише " Сегодня ".

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що кінозірка вже дав команду адвокатами, аби ті збирали необхідні для розлучення папери. Більше того, подейкували, що Жан-Клод вже навіть заручився з українкою Альоною Каверіною.

Та, схоже 23-річна дівчина з Кривого Рогу так і не отримає статус дружини знаменитого актора. Адже Ван Дамм заявив, що не збирається розлучатися з нинішньою дружиною Гледіс Португіз.

"Не розумію, навіщо люди вигадують нісенітниці! Це повна маячна, що я розлучаюся з дружиною Гледіс", - запевнив Ван Дамм.

"Звісно, в нас бувають сварки, як і у всіх сім'ях, але це не привід гримати дверима. Тим паче ми з Гледіс і так вже одного разу розлучалися. Дружина у мене найкрасивіша і кохана, і я вдячний їй за терпіння, вона пробачає мені стільки нехороших речей", - додав він.


Ван Дамм не поведе Альону до вівтаря

Після цих слів цілком закономірним стало питання, ким же для актора є українка Альона.

"Подруга", - лаконічно мовив Жан-Клод.

До слова, наразі Ван Дамм знімає фільм у Румунії. У новій картині кінозірки зіграє новоявлена "міс Україна-2010" Катерина Захарченко.

"Я граю роль нареченої, яка на весіллі промовляє тост своєму батькові. А в цей момент Ван Дамм в уніформі офіціанта перерізає йому горло", - поділилася Захарченко, яка вже перебуває у Бухаресті.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів