Власенко заплатив Окунській за доньку 2700 гривень

10 жовтня 2011, 15:21

Світська тусовщиця Наталія Окунська отримала перші аліменти на доньку від свого екс-чоловіка народного депутата Сергія Власенка.

Про це жінка написала на сторінці у Facebook.

"Сьогодні моя дочка Поліна отримала від свого батька - народного депутата Власенко С.В. свої перші законні аліменти за останні півтора року. 2709 гривень і 62 копійки. На місці прокуратури та податкової я б поцікавилася, як він виживає на решту. Напишу їм листа, мабуть ... нехай займуться", - повідомила Окунська.

Відповідаючі на коментарі до свого посту, Наталя зазначила, що Власенко нічого, крім аліментів, на виховання доньки на дає.


Окунська додала документальне підтвердження

"Ніяких додаткових витрат на харчування, одяг, взуття, освіту, лікування, відпочинок, іграшки, резиночки для волосся та інше він не несе і не збирається", - поскаржилася жінка.

"Я відсудила у нього 25% від загального доходу на аліменти дочки. У тій декларації, яка у мене є, це 1 000 000 гривень на рік. Так чому ж його дохід так різко скоротився, коли мова зайшла про утримання єдиної дочки?", - написала багатодітна мати Окунська.

Нагадаємо, нещодавно депутат від БЮТ Сергій Власенко намагався зробити так, аби його шлюб із Наталею Окунською визнали фіктивним. Втім, екс-моделі все ж таки вдалося відсудити у колишнього чоловіка аліменти на утримання їхньої спільної доньки Поліни.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів