Власенко хоче, щоб шлюб із Окунською був фіктивним

25 серпня 2011, 17:55

Депутат від БЮТ Сергій Власенко вимагає, щоб його шлюб з Наталею Окунською визнали фіктивним.

Так заявляє колишня дружина депутата, мати його дочки Поліни Окунська на сторінці у соціальній мережі.

"Власенко С.В. опустився нижче плінтуса... Сьогодні я отримала його позов до суду з вимогою визнати наш з ним шлюб фіктивним... Ганьба політику, адвокату, чоловікові, людині!!!!!!" - написала обурена Окунська у Facebook.

При цьому до свого допису Окунська долучила текст позовної заяви від Власенка, в якому зокрема ідеться про наступне:


"Вважаю, що цей шлюб, який був укладений між мною та відповідачкою, фіктивним з моменту укладення..."

Наводячи підстави свого умовиводу, Власенко зауважив, що коли одружувався з Окунською, в неї вже було двоє дітей від офіційного чоловіка. Окрім того, у шлюбі із тим таки чоловіком Наталя завагітніла від іншого, в результаті чого народилася дочка, яку згодом усиновив Власенко.

Далі у заяві ідеться:

"Перебуваючи в шлюбі з відповідачкою протягом двох років я зробив висновок, що стиль та спосіб життя, який веде вказана особа не має нічого спільного з подружнім життям, у прийнятому у суспільстві сенсі.

Весь час з моменту мого знайомства з відповідачкою та до моменту розлучення, вона вела публічний спосіб життя, , який передбачає відвідання великої кількості публічних заходів, які переважно проводяться пізно вночі, чималих фінансових трат, спілкування з великою кількістю людей, які потребують уваги та часу.

Наскільки мені відомо, відповідачка, починаючи з повноліття та до сьогоднішнього дня ніколи не працювала, не має освіти та будь-якої професії.

Оскільки вказана особа ніколи не заробляла самостійно, єдиним джерелом для існування у неї завжди була фінансова допомога від чоловіків, з якими вона проводила час".

Нагадаємо, адвокат Сергій Власенко та екс-модель Наталя Окунська розлучилися восени 2008-го року і відтоді воюють по судах. Пара прожила разом чотири роки, з них в офіційному шлюбі - два.

Власенко й Окунська виховували чотирьох дітей: двоє старших синів Наталі від першого шлюбу з баскетболістом Окунським, дочку Марусю від стосунків із "секс-гігантом" Дмитром Приходьком, яку вдочерив Власенко, і спільну з адвокатом дочку Поліну.

У ході судових воєн Власенко встиг відмовитися від удочеріння Марусі, а Окунська - вибити з депутата аліменти на його біологічну доньку Поліну.

Ілюстрація з Facebook Окунської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів