Шакіра не вразила глядачів та організаторів?

11 жовтня 2011, 12:26

Організатори церемонії відкриття НСК "Олімпійський", здається, пошкодували, що запросили колумбійську зірку Шакіру. Та й не всім глядачам прийшлися до смаку латиноамериканські співи.

Як заради примхливої артистки за місяць до урочистої події довелося переробляти конструкцію концертного майданчика, розповів режисер шоу Олексій Батьковський.

Про це пише газета "Сегодня".

Як повідомлялося раніше, організатори відкриття "Олімпійського" обрали почесну гостю серед декількох світових зірок. Спочатку хотіли запросити Енріке Іглесіаса, гурти "Red Hot Chilly Peppers" або "Black Eyed Peas". Втім, їх не влаштували гонорари і дата виступу.


"Шакіра зіпсувала нам усі плани - за місяць до відкриття сказала, що не вийде на сцену, яка спочатку планувалася ближче до центру стадіону, їй, мовляв, треба, щоб вона була в глибині. Довелося вбивати кілька секторів і переробляти конструкцію. На жаль, знайти Шакірі заміну за такий короткий термін було неможливо. А запросити світову зірку потрібно було обов'язково, адже про наше шоу повинен був почути весь світ , - розповів Батьковський.

Колумбійка не "запалила" змерзлих глядачів?

Шакіра прилетіла до Києва напередодні концерту. Перед виступом завітала на генеральну репетицію, однак не розспівувалася, а лише оглянула сцену.

Потім вона одразу поїхала до 5-зіркового готелю в центрі Києва, звідки не виходила до самого концерту. На церемонію відкриття зірка прибула за 15 хвилин до свого виступу.

Як зазначає видання, наживо Шакіра заспівала не всі свої пісні. За 40 хвилин концерту вона виконала свої найвідоміші хіти, зіграла на губній гармошці і подякувала публіці російською мовою.

До слова, не всім глядачам сподобався виступ колумбійки. Під Шакіру витанцьовувала переважно молодь, а от дехто зі старшої публіки вже після кількох пісень зазбирався до буфету по пиво чи наїдки, або узагалі додому.

"Краще б побільше українських та російських артистів було. Вони і душевніше, і слова всі зрозумілі", - бурчали гості "у віці".

"Все було на рівні, хоча Шакіра як співачка у мене особливих емоцій не викликає. Думаю, її запросили тільки тому, що для шоу була потрібна розкручена світова зірка, щоб привернути більше уваги", - поділився продюсер та чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута.

Геть інше враження від виступу Шакіри лишилося в гендиректора НТКУ Валіда Арфуша.

"Ми з донькою безперервно танцювали під її пісні. Співачка круто танцювала, особливо під мої улюблені східні ритми", - розповів він.

Нагадаємо, реконструйований НСК "Оліміпійський" було відкрито 8-го жовтня. У святковій двогодинній програмі відкриття головної арени країни взяли участь 2500 волонтерів, а також понад 500 артистів з усього світу.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів