Януковича посадять у сортир з кондиціонером

13 жовтня 2011, 12:30

Для президента Віктора Януковича побудували новий туалет із кондиціонером. Таким чином робітники заводу у Кам’янці-Подільському готуються до приїзду "проффесора".

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

Першою зупинкою Януковича у Кам'янці буде ВАТ "Подільський цемент". Там планують запустити нову сучасну лінію з виробництва цементу, на яку інвестували 250 мільйонів євро.

За словами гендиректора заводу Семена Дарчука, до приїзду Януковича готуються активно - ледь не вилизують територію.


Новий унітаз для президента

"Зараз прибирається територія заводу. Наші працівники усе підбілюють і підфарбовують. На випадок, якщо буде дощ, то ми будуємо козирок, під яким стоятиме Віктор Янукович. Під ним також буде виведений пульт запуску нової лінії. Саме з благословення президента розпочне свою роботу нова лінія на цементному заводі", - похвастався директор тим, як вони намагаються догодити владі.

Януковича зустрінуть чистотою та комфортом

Робітники заводу не на жарт перейнялися комфортом президента. У Кам’янці потурбувалися навіть про фізіологічні потреби Віктора Федоровича.

"Ми навіть нову вбиральню побудували для президента. Якщо він захоче сходити "по нужді", то ми проведемо його у новозбудований туалет. Там навіть кондиціонер є", - похвалився директор заводу.

А де ж кондиціонер?

До слова, промову, яку має оголошувати перед Януковичем Дарчук, вичитували у Хмельницькій облдержадміністрації.

"Я вже вивчив її на пам'ять, адже впродовж двох місяців щодня її перечитую", - розповів директор.

Втім, туалетом із кондиціонером Віктора Федоровича навряд чи можна здивувати, адже у його заміських хоромах вбиральня тягне нібито на 350 тисяч євро.

Фото "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів