Бен Аффлек нарешті матиме сина

13 жовтня 2011, 17:51

Зіркове подружжя акторів Дженніфер Гарнер і Бена Аффлека чекає на хлопчика.

Принаймні так кажуть їхні друзі, пише "Life & Style".

Бен та Дженніфер, які вже мають двох дочок, в захваті від майбутнього поповнення. А палкий фанат бейсболу Аффлек вже не дочекається, коли поведе сина на гру.

"Бен у захваті від перспективи появи маленького друга по спорту. Він не може дочекатися, аби повести сина на бейсбольну гру та пограти з ним у м'яч", - розповів друг зіркової родини.


Втім, 39-річна Дженніфер трохи побоюється мати сина, адже вона вже звикла до дівчат.

"Вона почувається так, ніби не знатиме, що робити. Вона близька зі своїми двома сестрами, її інстинкти налаштовані на дівчат. Але в неї ніколи не було брата, і вона не знайома з муштруванням", - додав друг сім’ї.

Бен мріє про сина, а Джен звикла до дочок

Раніше Гарнер вже казала, що для неї не існує правильного виховання дітей. Дженніфер робить те, що задовольняє її родину.

"Це складно, я не думаю, що є якийсь вірний спосіб бути мамою. Незалежно від того, як у вас виходить, не засуджуйте себе за це. І не дозволяйте іншим судити вас. Просто робіть так, як, вам здається, буде краще для родини. І якщо спрацьовує, йдіть на роботу із високо піднятою головою. А якщо ви залишаєтеся вдома, не дозволяйте собі почуватися гірше від сидіння вдома з дітьми", - зазначила майбутня породілля.

Нагадаємо, актори Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер чекають на третю спільну дитину. Пара одружена вже п’ять років та виховує 5-тирічну Вайолет та 2-річну Серафіну.

Фото Reuters з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів