Басков кидав жінок, а йому подарували хату за 10 мільйонів

14 жовтня 2011, 11:55

Російський тенор Микола Басков нарешті має власне житло. На ювілей співаку подарували квартиру за 10 мільйонів євро. Окрім того, Басков схуд і запевнив, що першим кидав своїх жінок.

Про майнові зміни у житті зірки пише "Комсомольська правда в Україні".

Як виявляється, Басков досі не мав власного житла. Але до свого 35-річчя Микола отримав коштовний подарунок від близького друга.

"Я ніколи нічого не просив... Однак давно вже мріяв про власне житло. Але на те, що мені подобалося, у мене грошей бракувало", - зізнається Басков.


Коли Микола розлучився із дружиною Світланою Шпігель у 2008-му році, він почав знімати квартиру. До орендованого помешкання Басков привів "Міс Всесвіт-2002" Оксану Федорову.

Баскову не вистачало грошей на власне житло

"Два роки ми знімали з Оксаною Федоровою. Потім, лишившись сам, я переїхав у квартиру поменше. І ось один мій близький товариш напередодні дня народження подзвонив мені і сказав, що, на жаль, не зможе потрапити на день народження, але подарунок є", - розповідає виконавець.

Виявилося, щедрий приятель Баскова разом із компаньйоном вирішили презентувати йому житло. І не просто десь у спальному районі, а у самому центрі російської столиці.

"…Я досі в стані легкого шоку... Вони мені подарували квартиру в центрі Москви!" - розповів вражений Басков.

"Я тільки отримав документи. Мені тепер треба заплатити податки і почати робити ремонт - на нього, дякувати богу, у мене гроші є. Тож наступного року я вже в'їду у своє житло! Це елітний будинок, там всього лише 6 поверхів, 12 квартир. На даху дуже красивий майданчик, куди я зможу запрошувати друзів на барбекю", - похвалився новоспечений господар хоромів.

Тепер Микола має шикарні апартаменти

Як зазначає "Экспресс-газета", Басков, якого колись ледь не вбили дієти, серйозно зайнявся спортом. Він вже схуд на 13 кілограмів і не збирається зупинятися на досягнутому. Всі ці зусилля нібито заради нової подружки Миколи.

"Я здав аналізи в клініці в Монако, і мені там сказали, що я повинен тричі на тиждень займатися спортом. І тільки кардіо. Тобто я ходжу на еліпсі, і я кручу педалі велотренажера. Це вмикає метаболізм, і все зайве дуже швидко спалюється", - поділився співак.

Як зазначає газета "Сегодня" у монакській клініці Баскову також повідомили про надлишок у його організмі "гормону щастя" - серотоніну. Ось чому співак завжди життєрадісний та не потребує алкоголю, аби бути весь час "на позитиві".

Крім того, за словами Миколи, жінки його ніколи не кидали першими. Він сам йшов від них.

"…Так, я дійсно завжди йшов першим. Незручно навіть якось виходить", - запевняє Басков.

Нагадаємо, нещодавно закінчився піар-роман Миколи Баскова із "Міс Всесвіт-2002" Оксаною Федоровою. Вони були разом два роки та навіть подумували про дитину.

Фото "Сегодня" та "ОК!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів