Найдорожий Чарлі Шин втер носа "доктору Хаусу"

17 жовтня 2011, 17:10

Скандальна зірка Чарлі Шин став найбільш вискооплачуваним телеактором, лишивши далеко позаду двох "лікарів" - Х'ю Лорі" з "Доктора Хауса" та Патріка Демпсі з "Анатомії Грей".

Прибутки акторів ТВ за період із травня 2010-го до травня 2011-го підрахував журнал "Forbes".

Першу сходинку посів актор Чарлі Шин, який цього року "випав" із серіалу "Двоє з половиною чоловіків". Це сталося після низки скандалів та після того, як він публічно вилаяв продюсера шоу Чака Лоррі.

Чарлі Шин став не лише найскандальнішим, а й найдорожчим

За своє звільнення Шин через суд зажадав від компанії "Warner Bros." компенсації в 100 мільйонів доларів, одначе сторони врешті зійшлися на 25 мільйонах. Невідомо, що буде в актора з фінансами далі, але його прибуток за рік склав 40 мільйонів доларів, що забезпечило йому звання найдорожчого телеактора в цьогорічному рейтингу. Новий серіал, де з'явиться Чарлі, матиме дуже доречну назву – "Керування гнівом".


Нагадаємо, Чарли Шин обіцяє стати найпопулярнішим "чудовиськом" цьогорічного Хелловіну.

На другій сходинці перебуває американський актор Рей Романо (серіал "Чоловіки середнього віку") з заробітком у 20 мільйонів, а на третій – комік Стів Карелл із 15 мільйонами. Окрім серіалу "Офіс", глядачі також знають його за ролям в таких стрічках як "Брюс Всемогутній" та "Еван Всемогутній".

Четверту сходинку посідає зірка серіалу NCIS ("Морська поліція: Спецвідділ") Марк Хермон із 13 мільйонами доларів.

На п'ятій позиції перебуває ще одна зірка "Двох із половиною чоловіків" – 46-річний Джон Крайєр, із заробітком у 11 мільйонів. Замість Чарлі Шина йому тепер доводиться грати з більш чемним, але віднедавна не менш скандальним колегою, Ештоном Катчером.

Зірка "Матриці" став одним із найдорожчих серіальних акторів

Таку ж суму за рік отримав і зірка "Матриці" Лоуренс Фішберн, який із 2008-го року виконував одну з головних ролей у детективному серіалі "CSI".

Десять мільйонів та шосту сходинку має зірка серіалу "Анатомія Грей" Патрік Демпсі.

Патрік Демпсі з "Анатомії Грей" заробив на мільйон більше за "Хауса"

На сьомій сходинці перебуває австралієць Саймон Бейкер, відомий за серіалом "Менталіст". Його річний заробіток склав 9 мільйонів доларів.

Так само на 9 мільйонів за рік став багатшим британський актор Х'ю Лорі, який грає доктора Хауса в однойменному серіалі. Нещодавно ж він випустив свій дебютний джазовий альбом із назвою "Let Them Talk".

Таку ж суму за рік заробив і Кріс Мелоні, який, після успішних 12 років, залишив серіал "Закон і порядок: Спеціальний корпус".

Фото АР з сайту emirates247.com, 2.turnto10.com, msnbc.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів