Коханка Катчера розповіла про їхній секс без презервативу

13 жовтня 2011, 10:13

На річницю свого весілля з актрисою Демі Мур Ештон Катчер намагався побавитися сексом утрьох, але врешті вдовольнився однією дівчиною. Вони кохалися двічі, підтвердила 22-річна Сара Ліл.

Ключова фігура скандалу, дівчина, з якою зрадив свою дружину Катчер, нарешті дала інтерв'ю виданню "The Sun".

Білявка повідомила, вони з зіркою "Одного разу в Вегасі" справді займалися сексом у готельному номері, якраз на шосту річницю його весілля із Демі Мур. Катчер запевняв, що вони з дружиною вже розійшлися.

33-річний актор спершу був налаштований на секс утрьох – із Сарою та її кращою подругою Мартою. Трійця гаряче цілувалася під час тієї п'яної вечірки, однак Марта все ж пішла, і до ліжка Катчер вклався лише з білявкою Ліл.


"Ми займалися сексом двічі. Усе було природно. Ми добре провели час. Одне за іншим. Він був хороший, це не було ані дивним, ані збоченим, ані гидким. Мене тягло до нього, а його тягло до мене", - розповідає Сара.

Катчер лишився задоволений секс-пригодою на річницю весілля?

"Він був дуже витривалий. Нас вистачило надовго. Це тривало близько двох годин", - вихваляється дівчина.

Зі слів Сари, для неї стало несподіванкою те, що Катчер так і не надягнув презерватив. Сама дівчина про протизаплідні засоби також не подбала, пише "Radar Online".

Ештон був дуже задоволений своїми сексуальними звершеннями. Розпрощалися коханці близько 9-ої ранку.

"Ос'таннє, що я пам'ятаю, як він казав, що добряче попрацював. Ми прокинулися, і я була в халаті. Він розкрив його, і я спитала: "Що ти робиш?" А він: "Лише перевіряю. ОК, я молодець! Ти справді гарненька", - пригадує Ліл.

Хоч хай би як весело не провели вони з Катчером час, нині білявка шкодує про цю еротичну пригоду, пише "People".

"Якби я від початку знала, що він щасливо одружений, нічого б цього ніколи не сталося", - наводить слова Сари видання.

Нагадаємо, подейкували, що Ліл хотіла отримати за свою історію 250 тисяч доларів. Уже за кілька днів після сексу з Катчером дівчина зв'язалася з одним із провідних адвокатів та заходилася пропонувати угоду різним ЗМІ.

Фото АР з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів