Лохан занапастила зуби наркотиками й знову сяде?

18 жовтня 2011, 10:00

Скандальна актриса Ліндсей Лохан у середу постане перед суддею, яка вирішуватиме, чи садити її знов за ґрати.

Між тим світові ЗМІ, які звикли до бездоганних усмішок селебрітіз, жваво обговорюють зуби 25-річної зірки – жовті та нездорові.

Про це пише "Hollyscoop" із посиланням на "E!Online".

Такий стан емалі є наслідком вживання зіркою наркотиків, стверджує експерт – "зірковий" стоматолог Панкадж Сінгх.


Тут має місце комбінація "паління, вживання наркотиків та браку догляду", вважає експерт.

Зуби Ліндсі "з'їли" наркотики?

"У такому юному віці куріння не могло б стати причиною псування (емалі) та коричневого забарвлення ясен, яке ви бачите. Такі пошкодження ми іноді спостерігаємо в пацієнтів, які вживають чи вживали наркотики", - говорить Сінгх.

Прикладом того, може чекати на Лохан, якщо вона не схаменеться та не візьметься за своє здоров'я, може стати рот її колеги – скандаліста Чарлі Шина. Близько половини зубів 46-річного актора – золоті. Власні ж він "розгубив на вечірках", вражає одна з його порно-подружок Кейсі Джонсон.

"Усі його зуби повипадали через гульки. Більшість із його зубів – золоті. Він не каже, чому, але всім відомо, що вони повипадали, певно, через наркотики", - казала жіночка.

Подейкували в ремонт зубів іншого любителя вечірок, музиканта Піта Догерті, його колишня подруга Кейт Мосс вгатила 10 тисяч доларів. Та і в самої "гульвіси №1" зубки жовтуваті, зауважує видання.

Утім, якщо золоті зуби – досить віддалена перспектива для Ліндсей, знов загриміти за ґрати вона може вже незабаром.

У середу актриса постане перед суддею Стефані Соутнер, яка вирішуватиме, чи не варто таки посадити її на півтора роки, пише "TMZ".

Річ у тім, зірка не відробила, як належало, 360 годин у Жіночому центрі Даунтаун у Лос-Анджелесі. Вона йшла з роботи раніше, ніж було потрібно, а дев'ять разів узагалі прогуляла. Врешті з центру зірку просто "попросили", й Департамент дострокових звільнень був змушений перенаправити її до Червоного хреста.

Крім цього, за рішенням суду, Лохан мала щопонеділка по годині спілкуватися з психотерапевтом. Актриса стверджує, що сеанси відбувалися, але в телефонному режимі.

Прінтскрін з сайту Hollywoodlife.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів