Емінем втратив пам'ять

18 жовтня 2011, 17:00

Американський репер Емінем зізнався, що вживання наркотиків призвело в нього до серйозних проблем із пам'яттю. Зі слів артиста, п'ять років його життя немовби "витерли".

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Rolling Stone".

"Безпосереднє відношення до цього мають пігулки. Просто знищують клітини мозку. Я не знаю, чи це прозвучить, мов би я виправдовуюся, але щира правда полягає в тому, що моя пам'ять зникла. Не знаю, чи вживали ви (препарат) "Амбієн", але це такий собі ластик для пам'яті. Це лайно стерло п'ять років мого життя", - говорить Емінем.

"Люди розказують мені історії, а я питаю: "Я таке робив?" Я нещодавно побачив себе на "ВЕТ", і спитав: "Коли це було?", - зізнається артист.


Тексти, які він складав у ті страшні часи, коли рука його, здавалося важила більше 100 кілограмів, Емінем зберігає в окремій коробці.

"Як нагадування, що я ніколи не повернуся", - каже він.

Репер "підсів" на наркотики в 2002-му році, під час зйомок автобіографічної стрічки "8 миля".

"Ми проводили по 16 годин на знімальному майданчику "8 Милі", й у тебе було певне вікно, коли ти міг поспати. Одного дня хтось дав мені "Амбієн", і це мене мене до дідька вирубило", - пригадує Емінем.

Як відомо, одним із тих, хто вчасно прийшов на поміч артистові та допоміг йому подолати наркозалежність, став співак Елтон Джон. Звільнившись від неї, Емінем мусив наново вчитися писати та складати реп.

Фото АР з сайту "The Times of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів