"Екса" Холлі Беррі не лишають наодинці з донькою

18 жовтня 2011, 22:03

Війні за дитину, що точиться між актрисою Холлі Беррі та манекенником Габріелем Обрі, не видно кінця-краю. Лос-Анджелеський суд не дозволив татові 3-річної Нали лишатися з нею наодинці більш ніж на 3 години.

Чергове рішення на користь 45-річної акторки було прийнято в понеділок, пише "Radar Online".

Обрі бажав змінити чинний порядок його побачень із донькою. Так йому дозволяється протягом 3 годин "вигулювати" малу в парку тощо. В усіх інших випадках, а надто коли Нала лишається з батьком на ніч, поряд обов'язково має перебувати її няня.

Холлі Беррі не довіряє дитину колишньому

Холлі була категорично проти зміни цих умов, і суд знову став на її бік.

За словами джерела, Гарбіель дуже злий через те, що йому не дають самому дбати про доньку. Няня ж, яка пильно слідкує за кожним кроком, заважає їхнім стосункам із дитиною.

До слова, зараз Обрі перебуває на Майорці. Він, звісно, разом із нянею, доглядає Налу, поки Беррі знімається в стрічці "Хмарний атлас".

В угоді між колишніми є й приємний для манекенника пункт – щоразу, як він "підміняє" Холлі на час її відсутності, актриса повинна забезпечити йому умови проживання, не гірші за свої власні. Наприклад, якщо сама вона селиться в 5-зірковому готелі, то й Обрі має одержати те саме.

Нагадаємо, влітку Беррі поскаржилася суду на недбальство колишнього, буцімто з його вини їхня дитина опинилася в небезпеці.

Фото Reuters із сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів