Вінслет була жирним дитям, але на дієтах не сидітиме

20 жовтня 2011, 09:30

Британська актриса Кейт Вінслет відмовляється мордувати себе дієтами й прагне переконати юних дівчат, що можна мати здорову фігуру.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на журнал "Reveal".

"Я не тростинка – і я відмовляюся бути тростинкою. Я б хотіла, аби юні дівчата, поведені на своїх тілах, задумалися над тим, що можна мати здорову фігуру. Коли ми дорослішаємо, кожен стає трохи схибленим на собі, в фізичному сенсі", - говорить Вінслет.

Кругле личко в Кейт від тата, великі ноги - від мами

"Я не вдаюся до радикальних дієт, не їстиму рибу замість м'яса та салати, доки вони мені з вух не полізуть", - запевняє вона.


Актриса пригадує, що в дитинстві була товстою, та й зараз не може похвалитися "голлівудською" фігурою.

"Я роблю вправи, багато плаваю, але я ніколи не відчувала, що маю фігуру голлівудської актриси", - зізнається Вінслет.

"Я була таким жирним дитям, якось я важила 182 фунти (82,5 кілограмів). Мої сестри Анна і Бет могли мінятися одягом, а я ні. Я найнижча, 5 футів 6 діймів (1 метр 67 сантиметрів), але в мене мамині великі ноги й татове кругле обличчя", - каже акторка.

Нагадаємо, в одному з березневих інтерв'ю зірка казала, що їй усе менше кортить публічно захищати пишні жіночі форми, бо ця позиція їй самій видається лицемірною. Іще Вінслет припускала, що публіка вважає її "жирним вікінгом" - огряднішою, ніж вона є насправді.

Фото Reuters з сайту "The Times of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів