Саркозі назвали дочку, як Тимошенко

21 жовтня 2011, 12:10

Екс-модель Карла Брюні та президент Франції Ніколя Саркозі обрали ім'я для своєї першої спільної дитини.

Їхню новонароджену донечку зватимуть Джулією. Про це перша леді Франції оголосила на своєму офіційному сайті.

"Я глибоко зворушена багатьма повідомленнями із привітаннями, які отримала після народження нашої доньки Джулії", - написала Брюні.

"Цієї щасливої миті мій чоловік приєднується до мене у висловленні нашої найтеплішої подяки всім тим, хто надсилав нам знаки своєї доброти", - зазначила співачка.


Щасливі батьки назвали доньку Джулією

Нагадаємо, дружина Ніколя Саркозі Карла Брюні народила доньку у середу 19-го жовтня. Подружжя не поспішало офіційно оголошувати новину.

Втім, як зазначає "The Telegraph", президент Франції тепло відреагував, коли робітники одного із заводів привітали Саркозі подарунками під час його візиту.

"З ними все добре. Нам пощастило. Всі присутні тут батьки можуть зрозуміти нашу глибоку радість", - поділився політик.

Як зазначає видання із посиланням на газету "Le Figaro", президентське подружжя обрало інтернаціональне ім'я для своєї дитини.

Тільки у рідній для Брюні Італії воно вимовлятиметься як Джулія, а в Угорщині, звідки походить Саркозі, воно звучатиме як Юлія.

Хто знає, можливо, доня французького лідера отримала таке ім'я на честь української Тимошенко. Нагадаємо, у грудні 2007-го Ніколя Саркозі привітав Юлію Тимошенко з призначенням на посаду прем’єр-міністра України. У своєму листі президент Франції звертався до леді Ю по-дружньому - на "ти".

Як відомо, інформація про початок пологів Карли Брюні з'явилася ще на початку жовтня. Для акторки це вже друга дитина, а для її чоловіка Ніколя Саркозі - четверта.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів