Брюні розповіла, чому вийшла заміж за Саркозі

28 вересня 2011, 11:25

Перша леді Франції Карла Брюні-Саркозі була вражена знаннями президента Ніколя Саркозі у садівництві. А ще вона майже не обговорює свою вагітність через забобони та мріє про гастролі.

Бесіду майбутньої матусі із подругою, відомою французькою журналісткою, оприлюднило "BBC".

За словами Брюні, її чоловік цікавиться всім, зокрема політикою, історією та географією. Втім, саме "квіткові" знання Саркозі захопили серце Брюні настільки, що вона навіть подумала про одруження.

Саркозі вразив Брюні знаннями квітів

"Коли я зустріла його, гуляючи садом у президентському Єлисейському палаці, він назвав імена всіх квітів, що там були. Він знає всі латинські назви, всі ці подробиці про тюльпани та троянди", - розповіла Брюні.


"Я сказала собі: "Боже мій, я маю вийти заміж за цю людину. Він президент, і він знає все про квіти, а це неймовірно", - зізналася вагітна співачка.

До того ж, 43-річна Брюні повідомила, що намагається не говорити багато про свою вагітність.

"Я забобонна, тому так, я дуже обережна. Але там нема, про що казати. Так багато жінок чекають на дітей та пологи, і це настільки нецікаво французам", - сказала дружина французького президента.

"Це чудова новина для мене, але також це щось дуже банальне", - зауважила Брюні.

Також співачка зізналася, що їхній шлюб із Саркозі став пригодою для обох.

"Одруження з ним - це рок-н-рол для такої, як я. Бути здатним змінити життя за один день – це справжній рок-н-рол. Більшість людей не пішли б на такі зімни", - зауважила Карла.

Втім, за словами Брюні, для її чоловіка теж незвично жити із авторкою пісень. Хоча одразу ж додала, що веде дуже спокійне, тихе життя.

"Я люблю мир, самотність та тишу. А його денний розклад такий шалений, що, вечори і ночі ми залишаємо для себе,коли тільки можемо", - зазначила президентська дружина.

На питання, чим Брюні сподівається займатися, коли вже не буде першою леді, вона розповіла про свої мрії.

"Я просто повернусь до гастролей.. Гра на гітарі та гастролі – це те, за чим я скучила найбільше. Я мрію повернутися до повноцінної роботи. Та бути з моєю родиною. Знаєте, звичайні мрії, як у кожного", - поділилася акторка.

Що ж до Ніколя Саркозі, за словами Брюні, він працюватиме до смерті.

"Він людина такого типу. Він не депресивний, не ледачий. Він робив багато справ раніше. Після того, як він так піклується про Францію, він зможе робити абсолютно все", - резюмувала зірка.

Нагадаємо, колишня модель та співачка Карла Брюні та президент Франції Ніколя Саркозі побралися у 2008-му році. Наразі подружжя чекає на першу спільну дитину.

Фото Reuters з сайту The Guardian та з сайту International Business Times

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів