Бред Пітт подумує про збільшення родини

24 жовтня 2011, 17:41

Зірка Голівуду Бред Пітт, який виховує шістьох дітей разом із акторкою Анджеліною Джолі, не проти збільшити їхню родину у майбутньому.

Про це пише "The Showbiz Spy".

На питання, чи хотів би він більше дітей, Бред відповів, що мабуть так.

"Швидше за все. Батьківство є найкращим та найважливішим зусиллям мого життя. Навіщо зупинятися на цьому?" – каже багатодітний батько.


За словами Пітта, він любить проводити час зі всіма його дітьми, адже вони викликають у нього сміх.

Пітт зважиться на ще одну дитину?

"Легше впоратися з ними всіма одразу. Я люблю бути з кожним із них, і я маю сказати, що вони найсмішніші люди зі всіх, кого я знаю", - запевняє Бред.

47-річний актор задоволений тим, що має зараз. Він стверджує, що навчився відповідати за свої дії.

"Мені подобається бути там, де я зараз є. Більше ніяких виправдань… Я відповідальний. Я не можу звинувачувати у всьому своїх батьків. Я відповідаю за свої помилки і за свій вибір", - зізнається Пітт.

"Я справді вірю, що твої помилки визначають тебе, сама так ти отримуєш уявлення про себе. Я вважаю, ти дійсно маєш сам робити своє життя. Це форма, яку я побудував для себе, тож я маю прийняти її та працювати у її межах", - філософствує Бред.

Нагадаємо, чутки про збільшення родини Джолі-Пітт з'являлися вже неоодноразово. Але подейкували, що зіркові батьки не завжди можуть впоратися зі своїми дітьми, бо дехто з них росте хуліганом. До того ж Анджеліна раніше зазначала, що для неї легше бути супер-героєм, ніж мамою.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів