Джолі: Супергероєм бути простіше, ніж мамою

22 серпня 2011, 17:26

Найдорожча голлівудська актриса Анджеліна Джолі розповіла, як завдяки стрічці "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць" покинула пити й палити та наважилась на всиновлення.

Іще кінозірка зізналася, що бути мамою складніше, ніж супергероєм, пише "Contact Music".

"Переламний момент мого життя настав, коли я знімалася у фільмі "Лара Крофт: Розкрадачки гробниць" в Англії. Частково я була залучена до зйомок у Камбоджі. Я дізналася, що світ більший, ніж я думала, і що є важливіші за фільм речі", - пригадує Анджеліна.

Те, що вона пізнала красу Камбоджі та щирість тамтешнього люду, й спонукало акторку до того, аби в 2002-му році всиновити там свого старшого сина Меддокса.


"Також фільм допоміг мені прийти до форми. Я багато курила, більш ніж багато пила, вживала надто багато кави та страждала від безсоння. Фітнес-тренери "Лари Крофт" привели мене до ладу. Я пила певну кількість води, контроль за кількістю білку, вітаміни, в мене забрали цигарки та не дозволяли пити алкоголь", - говорить актриса.

Джолі: "Переламний момент мого життя настав, коли я знімалася у фільмі "Лара Крофт: Розкрадачки гробниць"

У той час, пригадує Джолі, вона була "гучна й навіжена", в ній було забагато вогню – й усе це допомогло їй ідеально вписатися у світ Лари Крофт.

У пригодницькому кіно Анджеліні доводилося битися з роботами та оминати смертельні пастки, втім, 36-річна зірка наполягає – бути голлівудською героїнею простіше, ніж ростити шістьох дітлахів.

"Коли я стала мамою, я збагнула, що це значно тяжче, ніж бути Ларою Кофт. Я хочу, щоб мої діти цінували те, наскільки їм поталанило, порівняно з багатьма людьми, в яких нічого немає", - каже вона.

"Коли я стала мамою, я збагнула, що це значно тяжче, ніж бути Ларою Кофт"

"Якщо коли-небудь мені хтось скаже, що для них я така ж мати, якою була для мене моя, це буде чудовий комплімент", - додає Джолі.

Нагадаємо, погляди акторчиної матері на виховання дітей важко назвати традиційними.

Якщо вірити скандальному біографові Ендрю Мортону, то зла через зраду чоловіка Маршелін Бертран поселила 1-річну Анджеліну в окремому помешканні. Жінка на два роки скинула власну дочку на обслуговуючий персонал.

У 14 років Джолі одержала дозвіл привести додому хлопця та навіть спати з ним на матусиному ліжку.

Фото AP з сайту ertainment.malaysia.msn.com, а також фото AP з сайту CTV

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів