Зять Тимошенко: "Це туфта. Ми не розлучаємось"

26 жовтня 2011, 10:14

У вівторок 25-го жовтня з'явилися чутки про розлучення доньки екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенії та британського рокера Шона Карра. Втім, інформацію офіційно не підтвердили, а сам Карр заявив, що це "туфта".

Чутки про негаразди у сім'ї доньки Тимошенко виникали вже не одноразово, пише "Сегодня".

Цього разу соратники Юлії Володимирівни зазначили, що вперше чують про розлучення Жені та Шона.

Як зазначає видання, сам Карр запевняє, що чутки безпідставні.

"Це туфта. Ми не розлучаємось", - сказав музикант.

Однак, за даними "Gazeta.ua", Євгенія Карр вже близько місяця живе окремо від чоловіка.

Женя та Шон залишаються разом?

"Шон виїхав у Великобританію готуватися до гастролей. А Женя залишилася в Україні, щоб підтримувати мати, Юлію Тимошенко, яку засудили на 7 років. Вони молоді, могли і посваритися через це", - розповіла родичка Юлії Тимошенко, яка не захотіла називатися.

Наскільки їй відомо, Женя не планує розлучатися.

"Зараз у неї є важливіші справи. Нещодавно вона зустрічалася із депутатами Європарламенту, щоб якось допомогти матері. Зараз допомагає готувати документи на апеляцію. Вона була вдячна Шону, що він підтримував її маму, приїжджав у наметове містечко під Печерський суд. Недавно у них була шоста річниця весілля. Не святкували, бо не той настрій", - сказала родичка Тимошенко.

Як відомо, Євгенія Тимошенко одружилася із старшим за неї на 10 років Шоном Карром 2-го жовтня 2005-го року. Востаннє подружжя бачили разом 24-го серпня, коли вони під'їхали на мотоциклах до СІЗО, аби підтримати Юлію Тимошенко.

Фото AP з сайту "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів