Тато Лохан вистрибнув з балкону та втрапив до в'язниці?

27 жовтня 2011, 14:20

Не встиг 51-річний тато скандальної актриси Ліндсей Лохан вийти з буцегарні під заставу, як знову туди втрапив.

У четвер невгамовний Майкл, знехтувавши судовою забороною, буцімто знов напосівся на колишню подругу та, тікаючи від поліції, вистрибнув з балкону.

Про нові пригоди Лохана розповідає "TMZ".

51-річний Майкл вміє стрибати з 3-го поверху

Як розповіли джерела в правоохоронних органах, до поліції міста Тампа, що в Флориді, надійшов дзвінок він колишньої Майкла, Кейт Мейджор.


Жіночка поскаржилася, що "екс" продовжує їй телефонувати та не дає спокою. Правоохоронці прибули до помешкання Кейт, якій якраз у цей час знову подзвонив "любитель орального сексу".

Оскільки це стало порушенням судового ордеру, виданого Мейджор після того, як Лохан буцімто наставив їй синців та погрожував убити, поліцейські попрямували до готелю, де мешкав чоловік, щоби здійснити арешт.

Вочевидь, повернення до в'язниці аж ніяк не входило в Майклові плани, бо, намагаючись утекти, він, наче в пригодницькому фільмі, вистрибнув із балкону третього поверху та гепнувся на дерево.

Утім, хеппі-енду не відбулося, звідти його зняли правоохоронці та повернули до в'язниці – тієї самої, з якої він вийшов менше 12 годин тому.

Нагадаємо, за версією Майкла він і пальцем не чіпав Кейт, а вона знавісніла, коли він еякулював не туди, куди було потрібно, та зацідила йому в брову.

Фото Reuters з сайту Stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів