Батько Лохан: Вона знову на наркотиках та опиниться в морзі

21 жовтня 2011, 09:52

Батько актриси Ліндсей Лохан вважає, що вона повернулася до наркотиків. Майкл боїться, що донька врешті опиниться в морзі.

Жахливий стан зубів Ліндсей він пояснює курінням метамфетаміну чи "креку".

Про це пише "The Daily Mail".

"Вона курить "крек" чи метамфітамін, те або інше. Я цього не приховуватиму. Коли мова йде про рецептурні препарати, вони можуть пошкодити всі ваші зуби, а не лише два передніх", - запевняє батько білявки.


Останню надію Майкл покладає на громадські роботи в морзі, що їх суд призначив Ліндсей, пише "Hollyscoop".

"(Якщо Ліндсей) не піде працювати до моргу, вона опиниться в морзі", - пророкує він.

Батько наполягає, Ліндсі має залежність ще й від рецептурних ліків. У її негараздах, крім поганої доччиної компанії, він винуватить лікаря, який виписав їй певні препарати, та свою колишню жінку Діну.

Зі слів Майкла, зв'язатися з самою дочкою йому не вдається вже деякий час. Усі його дзвінки до неї переводяться на голосову пошту. Чоловік має намір виїхати до Лос-Анджелесу, щоб особисто розібратися в ситуації.

Між тим у перший же свій робочий день до Лос-Анджелеського моргу Лохан прибула з 40-хвилинним запізненням, пише "TMZ".

Зірка мала бути на місці о 8:00. О 7:40 її асистент зателефонував та попередив, що Ліндсей з'явиться за 10 хвилин. Одначе, актриса підрулила до будівлі моргу на своєму "Porsche Panamera" лише о 8:40, через що їй вказали на двері.

Як пояснив речник Ліднсей, зірка просто погано зорієнтувалася, який із входів їй потрібен, до того ж, її збили з пантелику представники медіа, що юрмилися коло будівлі. У своєму Twitter Лохан заприсяглася, що таке більше не повториться.

Нагадаємо, в середу суддя скасувала випробувальний термін Лохан та наказала відробити 16 годин у морзі до 2-го листопада, коли буде остаточно вирішено, чи сяде вона за ґрати на півтора роки. Актрису вивели з зали суду в наручниках, однак того ж для вона вийшла на волю під заставу.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів