Кейт Міддлтон приховує дитячий шрам

28 жовтня 2011, 13:20

Кембриджська герцогиня Кейт Міддлтон має шрам на голові, який ретельно ховає під волоссям. Дружина принца Вільяма начебто перенесла "серйозну операцію" ще у дитинстві.

Відмітина "прикрашає" ліву скроню принцеси, пише "The Daily Mail".

На благодійному прийомі у Clarence House, куди Кейт прийшла без чоловіка, було помічено білу смужку під волоссям герцогині.

Спочатку подейкували, що це стрічка від штучного пасма.


Втім, представник Міддлтон у палаці Сент-Джеймс підтвердив, що насправді це результат давньої операції.

Представники королівської родини не уточнюють характер і причини операції, мовляв, це особисте.

Кейт носить капелюшки аби сховати сховати шрам?

Головне королівське джерело також підтвердило, що це була "дуже серйозна операція", але відмовилося від подальших коментарів.

За словами хірурга-консультанта Лістерської лікарні Лондона, шрам навряд чи міг буди результатом видалення пухлини.

"Я дуже сумніваюся, що це було якесь серйозне захворювання, і я б сказав, що це результат видалення артеріовенозної мальформації, тобто родимої плями. Дивно, що, враховуючи розміри, ніхто не помчав раніше,", - зауважив лікар.

Як зазначає видання, чоловік Кейт принц Вільям теж має зигзагоподібний шрам на лобі. Цю відмітину королівський нащадок отримав у 13 років під час гри у гольф. Він називає це "шрамом Гаррі Поттера".

До слова, Кейт Міддлтон проводила свій перший сольний прийом у якості члена королівської родини, коли в неї вгледіли цю білу смужку під зачіскою.

Нагадаємо, Кейт та принц Вільям одружилися у квітні цього року після 10-ти років стосунків. Нещодавно з'явилися чутки, що королівське подружжя вже намагається зачати дитину.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів