Стів Мартін зробить книгу з Twitter

28 жовтня 2011, 17:00

Американський комік Стів Мартін збирається видати книгу. Це буде збірник його численних повідомлень у мікроблозі Twitter.

Про це повідомляє "BBC".

Актор, який зареєструвався у соціальній мережі у вересні 2010-го року, вже має понад 1.7 мільйонів послідовників.

"Через повну відсутність попиту, я скоро видам книгу моїх "твіттів". Багато з ваших коментарів будуть використані. Всі прибутки на благодійність", - написав Мартін у своєму мікроблозі.


Збірник буде випущений видавництвом "Grand Central Publishing" у червні 2012-го року. Називатиметься книга "The Ten, Make that Nine, Habits of Very Organized People. Make that Ten".

Стів Мартін має безліч послідовників у соціальній мережі

Коли Мартіна запитали, навіщо комусь купляти цю книгу, якщо всі можуть почитати його мікроблог, актор відповів, що у збірнику не буде зайвого сміття.

Раніше, під час участі у шоу Девіда Леттермана, Мартін сказав, що має кілька сотень тисяч послідовників.

"Я прийшов на шоу, яке дивляться 5 мільйонів людей, і я знаю, що як мінімум 3 мільйони не мають абсолютно ніякого інтересу до того, що я роблю. Але я можу бути у Twitter, де в мене близько 800 тисяч послідовників, тож я можу з ними безпосередньо спілкуватися", - сказав комік.

66-річний актор, композитор та продюсер Стів Мартін зіграв у понад 40 фільмах. Але найбільше його знають за стрічкою "Рожева пантера".

Фото АР з сайту The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів