Періс Хілтон занапастила польських копів

28 жовтня 2011, 17:55

Американська тусовщиця Періс Хілтон, яка нещодавно двічі побувала в Києві, встигла залишити слід й у Польщі. Три полісмени з польської служби спецназу через зіркову білявку втратять свої посади в елітних антитерористичних підрозділах.

Про це повідомляє "Reuters".

Спадкоємиця готельного бізнесу нещодавно відвідала Польщу, аби виступити на відкритті торгівельного центру у місті Катовіц. Трьох спецназівців найняли для охорони зірки.

"Якщо поліцейські, які охороняли Хілтон, не звільняться за власним бажанням до кінця тижня, вони будуть звільнені за порушення дисципліни", - заявив начальник обласної міліції.


Через примхи Періс копи втрачають роботу

Виявляється, члени антитерористичного підрозділу зазвичай мають приховувати свої обличчя. Також вони мають отримувати дозвіл для будь-якої роботи за межами служби.

Як зазначає видання, Періс виклала на свій сайт фотознімки, на яких вона зображена разом із трьома бодігардами.

Крім того, дівчина сказала військовим тримати на виду службову зброю під час її появи на урочистому відкритті торгового центру.

Нагадаємо, тусовщиця Періс під час останнього візиту до столиці, накупила собі 60 нарядів та діамантове кільце за 40 тисяч доларів.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів