Клуні "грався" з коханкою в татуся

31 жовтня 2011, 15:15

Американський улюбленець жінок Джордж Клуні за віком міг би бути батьком своєї екс-подружки Елізабетти Каналіс. Та за її словами, 50-річний актор саме так і поводився у стосунках.

Про роман Клуні та Каналіс йдеться у книзі "This Love" італійця Бруно Веспа, пише "US Weekly".

У книзі італійська модель зізналася, що Клуні, якого нещодавно записали у пенсіонери, нагадував їй скоріше татка, аніж коханця.

"З Джорджем це більше нагадувало стосунки батька й доньки. Це було велике кохання, і це було схоже на казкове життя. Джордж справжній джентльмен навіть в особистому житті. Він дуже поважав мене", - зізналася Каналіс.


Клуні поводився, як джентельмен, але нагадував батька

Однак 33-річна модель припускає, що причиною їхнього розриву стала думка про спільних дітей.

"Ми обидва вирішили, що вже час розійтися. Джордж і я ніколи не говорили про шлюб або дітей. Я не кажу, що я не хочу їх, проте ані він, ані я навіть не могли собі уявити можливість мати спільних дітей", - зазначила Елізабетта.

Втім, за словами Каналіс, це було кохання з першого погляду.

"Я поринула у стосунки із Джорджем і тілом, і душею. За чотири дні після того, як ми зустрілися, я спакувала свої речі і переїхала до нього", - розповіла італійка.

Незважаючи на дуже швидкий розголос інтрижки Клуні зі спортсменкою Стейсі Кіблер, Елізабетта не має жодних образ на свого колишнього.

"Він поважав мою жіночу чуттєвість і був чудовим бойфрендом, і одним з найприємніших людей, яких я коли-небудь зустрічала, через його людяність", - запевнила Каналіс.

Нагадаємо, Джордж Клуні та Елізабетта Каналіс почали зустрічатися у 2009-му році, а розійшлися у червні 2011-го року.

Фото АР з сайту "The Star"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів