Захисники тварин змусили Візерспун попрощатися з сумкою

4 листопада 2011, 09:30

Захисники тварин присоромили актрису Різ Візерспун та змусили її розпрощатися з дорогою сумочкою зі шкіри пітона.

Лише днями 35-річна зірка вперше "вигуляла" вишуканий аксесуар від "Chloe", й одразу потрапила під пильне око організації "РЕТА".

Про це пише "US Magazine".

Захисник тварин поквапилися надіслати акторці відео, на якому зображуються муки екзотичних тварин, із яких виготовляють модні вироби. Причому в ролі оповідача в ролику для Різ виступив її колега, зірка стрічки "Вмерти в ім'я" Хоакін Фенікс.


Із цією торбинкою Візерспун більше не побачать

Проти такої "важкої артилерії" Візерспун встояти не змогла й заприсяглася більше ніколи не носити злощасну торбину. За це з "РЕТА" їй надіслали квіти.

"Нам давно відомо, що Різ – добра людина, і ми потішені – та не здивовані – що вона вирішила назавжди облишити свою сумочку зі шкіри пітона", - повідомляється в зверненні організації, пише "The Gоssip Cop".

"Ми сподіваємось, що щира помилка Різ служитиме нагадуванням для всіх нас, що нам слід бути цілковито впевненими, що те що ми купуємо – імітація крокодила чи підробна змія", - додали представники "РЕТА".

Вартість торбинки, яку Різ більше ніколи не вдягне – близько 4 тисяч доларів. Лишається загадкою, де актриса її купила, адже в штаті Каліфорнія вироби зі зміїної шкіри оголошені "поза законом" із 1970-го року.

"Байдуже, скільки Різ заплатила за цю сумку, тварини заплатили значно вищу ціну. Щороку мільйони змій насаджують на гаки, або їхні голови прибивають до дерев, і з їх здирають шкіру живцем", - розповіла речниця "РЕТА" "The Daily Mail".

"До пащ великих змій – як то пітонів – встромляють шланги – та їхні тіла заповнюють водою, аби розтягти їхню шкіру, щоб її легше можна було зняти. Потім тіла тварин, зі здертою шкірою, в корчах, викидають, й іноді минають дні, доки тварини помруть від шоку та зневоднення ", - додала вона.

Фото "X17online" з сайту "US Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів