Поклітару закохався у Могилевську

10 листопада 2011, 17:30

Хореограф Раду Поклітару зізнався, що з першого погляду закохався у співачку Наталку Могилевську. Останнім часом парочку часто бачать разом та навіть приписують їм роман.

Про свої стосунки з Могилевською Поклітару розповів "E-motion".

Раду Поклітару познайомився з Наталкою під час одного з танцювальних телешоу. Відтоді їх досить часто бачать разом. Парочка навіть не соромиться публічно обійматися й цілуватися.

"Я не розумію поняття "часто", для мене це стільки, скільки людині потрібно. Ми ж із Наташею проводимо рівно стільки часу разом, скільки нам хочеться бути разом", - розповів танцівник.


За словами Поклітару, вони з Могилевською мають багато спільного.

"Це найближча і найцікавіша для мене людина. Вона близька мені духовно. Таких людей у моєму житті мало. Знайомство з нею - це велика рідкість і везіння. Вона дуже глибока та розумна людина", - зауважив хореограф.

Крім того, Раду не приховує, що ставиться до Наталки не як звичайний друг.

"Я вже в неї закоханий. Закохався з першого погляду, з першого слова, з першої її фрази. Я дуже сподіваюся, що це взаємно", - зізнався Поклітару.

Втім, про інтимні стосунки хореограф казати відмовився. Мовляв, це особисте.

А ось про творчу співпрацю зі співачкою танцівник розповів охоче.

"Я більше займаюся мистецтвом, а Наталя ініціативна. Я думаю, що з цього щось вийде. Я також займаюся і сучасним танцем, і хореографією, а Наталя працює на грані стику мистецтв, якщо ці грані об'єднаються, то вийде щось грандіозне", - заявив Поклітару.

Нагадаємо, чутки про роман Могилевської з Поклітару з’явилися ще у травні цього року. Тоді новоспечені "друзі" відкрито поцілувалися на показі колекції Ольги Навроцької.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів