Волочкова не сприймає Баскова серйозно

11 листопада 2011, 11:40

Скандальну балерину Анастасію Волочкову розважають та хвилюють залицяння співака Миколи Баскова. Втім, танцівниця сприймає тенора лише як друга. А ось тусовщицю Ксенію Собчак подругою Настя не вважає.

Про це Волочкова розповіла "Комсомольской правде".

За словами Анастасії, вони з Басковим дружать вже 15 років. Тож вона не чекала залицянь від співака.

"…Я ніколи не думала, що наші дружні стосунки переростуть в його таку турботу про мене, такі залицяння до мене. Не знаю, я поки так розчулено до цього ставлюся! Мені просто цікаво з ним, весело. Творчим людям важко знайти свою другу половину", - розповіла балерина.


Наразі Волочкова не знає, у що саме переросте цей флірт із Басковим та не ставиться серйозно до загравань співака.

Волочковій весело з Басковим

Балерина також зізналася, що мріє про справжнє кохання та сім’ю. До того ж, Волочкова й досі спілкується х екс-чоловіком Ігорем Вдовіним.

"Це моя душевна підтримка та віддушина! Але, звичайно, кожна жінка мріє про справжню любов, про те, щоб вона обов'язково відвідала серце", - сказала танцівниця.

Щодо свого давнього конфлікту із Ксенією Собчак, Анастасія висловила деякі припущення.

"Може, тут зіграв той факт, що вона хотіла бути балериною, навчалася в балетній якійсь студії, але балериною не стала. Тому я, як кістка у неї в горлі! Думаю, найголовніше це те, що я знаю, що таке бути щиро коханою чоловіками. Ми з Ксенією не подруги і не друзі", - зауважила балерина.

Нагадаємо, чутки про роман Волочкової з Басковим виникли після того, як тенор повісив у своєму мікроблозі відверте фото з балериною. Так само через пікантне фото у Twitter розгорівся з новою силою і конфлікт Волочкової із Собчак.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів