Собчак показала яйця та паспорт. ФОТО

3 жовтня 2011, 17:01

Російська тусовщиця Ксенія Собчак зареєструвалася у Twitter. Аби довести, що це і справді вона, Ксюша виклала фото свого паспорта та знімок, на якому вона їсть варені яйця.

За кілька днів у соціальній мережі Ксенія зібрала понад 20 000 послідовників, чим встановила своєрідний рекорд, пише "Экспресс-газета".

Раніше Ксенія презирливо відгукувалася і про сам Twitter, і про власників мікроблогів. Втім, зрештою зрозуміла, що не варто позбавляти себе такого потужного засобу піару.

Отже, днями телеведуча зареєструвалася у Twitter. Проте не всі користувачі повірили, що це справжня Собчак.


"Найбільш недовірливі люди живуть в Інтернеті. Як я вам з такою недовірою буду тут шампунь через півроку втюхувати, га? Та я тільки спробувати ... Всім привіт Це моє перше "смс" у мережі", - написала Ксюша.

"Життя у гламурі" - підписала цей знімок Собчак

Окрім простих користувачів, сумніви висловили й зірки. Телеведучу Вікторію Боню в своїй справжності Собчак переконала, пригадавши якийсь відомий їм обом піджак 5-річної давнини від "D&G".

"Як довести? Я ж тут новенька, наче незайманка в публічному домі Я зараз у потязі та виглядаю, як Прохоров після з'їзду, дайте мені шанс, і завтра вдень я вам відправлю будь-яке фото, ок?", - написала світська левиця.

Вранці наступного дня теледіва, як і обіцяла, виклала фотографію, правда, не себе, а свого паспорта.

Ось такий доказ виклала Ксенія у мережу

Фото зі сторінки Собчак у Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів