Ріанну розкритикували за куріння та побиту попу

16 листопада 2011, 18:08

Співачку Ріанну знову критикують за її кліп громадські організації. Між тим, цього разу у відео вона навіть нікого не вбивала, а лишень закурила та дала гарному хлопцеві нечемно повестися з її попою.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Із цигаркою Ріанна з'являється к кліпі до синглу "We Found Love", а ще в рекламі свого нового альбому "Talk That Talk".

Організація "Ulster Cancer Foundation" звинуватила зірку в "гламуризації куріння" та пропаганді згубної звички серед юних шанувальників.


"Три чверті дорослих курців призвичаюються до цього, будучи тинейджерами, ось чому є настільки безвідповідальним з боку Ріанни впливати таким чином на своїх молодих фанатів", - сказала речниця фонду Дорін Ріган.

Новим кліпом Ріанна знову не догодила громадським організаціям

Ганебним це ж саме відео Ріанни раніше проголосив "Rape Crisis Centre", пише видання з посиланням на "Daily Star".

Представникам організації не сподобалося, що в кліпі новий бойфренд співачки, боксер Дадлі О'Шоннессі дозволяє собі її ляскати, а ще виписує слово "моя" на її філейній частині.

"Нове відео Ріанни – це ганьба. Його послання – що вона – об'єкт володіння чоловіка, й це обурює, коли ми бачимо таке в реальних випадках насильства", - зазначив речник центру.

Нагадаємо, першим, хто розгледів неподобство в цьому кліпі артистки, був пильний ірландський фермер Алан Грехем, який не дозволив зірці демонструвати ледве прикриті принади на своєму полі.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів